informatieavond

 
Image

De volgende Cirkel start weer in September 2019.

Woensdagavond 28 Augustus is er weer een gratis toegankelijke informatieavond. Onderaan de pagina kun je je opgeven voor deze avond.

Op de informatieavond vertellen we je over ons traject. Ook stellen wij (Suzanne en Edwin) ons aan je voor. Er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen of het voeren van een persoonlijk gesprek. Wellicht heb je al eerder lessen gevolgd ergens of ben je benieuwd wat deze methode voor jou kan betekenen?

Met 'in een cirkel' bieden we een uniek ontwikkeltraject dat mediumschap, spiritualiteit met wetenschap combineert en je op een hele individuele wijze kunt volgen. Weten of dit traject ook iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom naar de informatieavond!

Na opgave ontvang je van ons een bevestigingsmail met meer praktische informatie. De avond start om 19.30 uur. Tot dan!

De volgende Cirkel gaat September 2019 van start! Wil je meer informatie over dit bijzondere ontwikkeltraject; meldt je nu aan voor de informatieavond!

Lukt het versturen van dit formulier niet of heb je vragen? Je kunt ons ook direct even bellen op 06-24616974 (Edwin) of 06-28124117 (Suzanne)

ps. geen antwoord mail ontvangen? Check ook je spam-box! 

Naam Email Telefoon nummer   Ik wil me aanmelden
  Ik ontvang graag meer informatie
  Ik kom graag naar de informatieavond