mediumschap,
spiritualiteit &
wetenschap

De eerste cirkel

Image
Image

Oefening baart kunst!

Misschien begin je net, of heb je al diverse trainingen gedaan maar durf je de stap naar een professionele carrière nog niet te maken omdat je meer ervaring wilt opdoen.

Geïnspireerd spreken, een demonstratie mediumschap voor de groep of de verschillende vormen van consult oefenen; het kan bij ons op een toegankelijke en leuke manier.

Deze oefenavonden worden door Edwin en/of Suzanne begeleid. Dit zijn geen lessen maar je krijgt de oefeningen wel uitgelegd en tips naderhand.

Wij weten als geen ander hoe spannend het soms kan zijn om voor publiek te werken. Of om je onzekerheid te overwinnen en consulten te geven aan mensen die een dierbare verloren zijn. Iedereen begint ergens maar voor iedereen geldt dat je alleen maar succes behaalt met vallen en opstaan. Oefenen, heel veel oefenen.. uit je comfort zone stappen en DOEN!

Met de oefenavonden willen we je helpen die meters te maken. Maar ook te zien hoe anderen werken. We kunnen heel veel van elkaar leren! 

Aangezien zowel Edwin als Suzanne gecertificeerd zijn door de Spiritualist National Union kunnen ze ook studenten helpen die dit leertraject volgen bij de SNU(i).

Oefenavonden 2019 - elke woensdagavond op de oneven weken is er een oefenavond; beginnend op 16 januari 2019.

  • studenten van 'in een cirkel' betalen 30 euro per kwartaal (6 avonden)
  • reguliere deelname kost slechts 50 euro per kwartaal (6 avonden)
  • losse deelname; 15 euro per avond.

Tijd: 19:45 - 21:30 uur (aanvang 19:30 uur)

"Before you can touch the spirit, you must first find it within yourself. For all the truth, all knowledge and all loving must first be found within oneself."

Gordon Higginson

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze oefenavonden. Op een laagdrempelige en leuke manier oefenen met je mediumschap. Beginner of gewoon geïnteresseerd? Je bent van harte welkom!

Lukt het versturen van dit formulier niet of heb je vragen? Je kunt ons ook direct even bellen op 06-24616974 (Edwin) of 06-28124117 (Suzanne)

ps. geen antwoord mail ontvangen? Check ook je spam-box! 

Naam (verplicht) Email (verplicht) Telefoon nummer
  graag ontvang ik informatie over deelname aan de oefenavonden in 2019

Geïnspireerd spreken

Een mooie vorm van mediumschap is het delen van filosofie via geïnspireerd spreken. Ieder mens doet wijsheid op in zijn leven.

Deel jouw verhaal en inspireer!

Demonstratie mediumschap

Spreken voor publiek is een kunst op zich, je sensitief opstellen voor een groep mensen is wellicht nog spannender. Wil je oefenen met het demonstreren voor publiek?

We helpen je graag verder!

Spiritueel consult

Je begint net of zoekt verdieping in het geven van consulten. Consulten zijn een prachtige manier om je mediumschap te oefenen want je krijgt direct feedback van je cliënt. Contact met de spirituele wereld of de energie lezen van je cliënt; oefen het bij ons!

Wij helpen je graag verder!

Image

Edwin van der Hoeven CSNU is medium en docent. Hij is gecertificeerd door de Engelse SNU (Spiritualist National Union) voor zijn demonstraties, spreken en consulten.

Tevens is hij de Nederlandse vertegenwoordiger van de Internationale tak van de SNU, de SNUi en tutor binnen het academisch opleidingsaanbod van de SNU.

Image

Suzanne Tempel CSNU is ‘Awakened Mind Coach & Practitioner’, Post HBO gecertificeerd Coach, NLP practitioner, docent en eveneens gecertificeerd medium.

Suzanne is de eerste Awakened Mind Coach in Nederland en zij is expert op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, bewustzijnsstaten en het zelflerend vermogen van de hersenen.